Известие

Collapse
No announcement yet.

Багажник, вода, 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

моля те яде ме от вътре...повдигни мукета над резервната гумата и с едно шишенце с вода полей стопа(разбира се по процепа между него и купето) и ще видиш как се стича водата около стопа няма как да е влажно

когато видях че ми тече от там свалих стопа и видях че си има уплатнение тия дни вярно е но все пак
    Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
    sigpic

Comment

И мойта има малко влага,ма тя има отдушници на калниците,нали е била убита с метан.Това са единствените спомени от него
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

И в мойта като е по-студено се насъбира вода при резервната гума и също така се запотява левия стоп. Предполагам, че оттам някъде влиза вода или става някакъв конденз.
        Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

И на мене ми влизаше вода от стопа, но продават енда лента която цялата е като от катран и е страшно лепкава минах с нея оплътнинията на стоповете и сичко вече е ток и жица
          Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Пише се УплЪтнение, ма както и да е

Тази лента как се казва или от къде я купи?
            146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщение
              Пише се УплЪтнение, ма както и да е

Тази лента как се казва или от къде я купи?

пробвай първо да стегнеш фара
              Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
              sigpic

Comment

Благодарности

Благодаря на всички колеги писали в тази тема! Благодарение на вас разбрах след около 30 - дневно изследване, че водата в багажника ми влиза през уплътнението на стоповете на 146 - цата ми.

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                  Забелязах, че долу при резервната гума има малка локвичка вода?! Уплътненията на вратата изглеждат здрави и около ръбовете не е мокро. Мокета на пода на багажника също май не беше мокър, или поне със сигурност не беше толкова мокър, че през него да е станала локвичка отдолу. Някой с подобен проблем? Причини? Конденз? Нормално ли е?
                  С една дума: WTF?
                  При мен проблемът идваше от единият стоп. Нищо друго не беше мокро, но като надигнах мокета и видях, че си има канали, които са за кабелите и по тях се оттича директно в резервната гума без да мокри друго. Като усетиш, че пак ти е мокро, надигни от едната и от другата страна мокета ( покрай резервната гума) и ще видиш каналчетата. Ако е така, просто си уплътняваш стоповете и си готов

П.С. Сори ама не догледах темата докрай и не видях, че вече си свършил работа. Поздрави
                  Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Working...
                  X